Чай Ладанник
Показання для застосування:
- запальні захворювання, спричинені вірусами, грибками та бактеріями (грип, герпес, стафіллокок та ін.)
- захворювання верхніх дихальних шляхів (застуда та ін)
- низький імунітет
- алергія
- захворювання шкіри (псоріаз, герпес, лишай, вугрові висипання, нейродерміт та ін.)
- очищення організму, виведення важких металів та токсинів (в т.ч. у курців)
- задишка (в т.ч. у курців)
- дітям, вагітним, під час лактації (під час інфекційних захворювань)
Характеристика:
- завдяки наявності у своєму складі величезної кількості поліфенолів є одним із найпотужніших природних антиоксидантів та імуностимуляторів, який не має побічних ефектів та протипоказань
- усуває захворювання верхніх дихальних шляхів та ефективно очищає слизові оболонки
- стимулює захисні сили та опірність організму до різних інфекцій. зміцнює імунну систему людини та стимулює її виробляти антитіла до збудників інфекцій
- має протизапальну дію завдяки високому вмісту антиоксидантів
- ефективно бореться з вірусами, обволікаючи білок мікроорганізму та не дозволяючи йому проникати у клітини; при тривалому застосуванні не викликає розвитку стійкості вірусу по відношенню до нього, запобігає зараженню вірусом грипу
- можуть приймати діти, вагітні жінки та мами, які годують
- серед усіх європейських харчових рослин має найвищий вміст поліфенолів
- має протиалергічний ефект
- не дозволяє розмножуватися бактеріям та грибкам
- полегшує стан при псоріазі, герпесі, лишаї, висипу вугрів
- виводить важкі метали та токсини, і тому особливо рекомендується курцям
- захищає клітини від вільних радикалів, омолоджує організм
- рекомендований чоловікам зі збільшенням простати (цитотоксичні властивості)
- допомагає відбілити зуби та покращує стан порожнини рота (для цього використовуються полоскання чаєм)
- ладанник містить у 3 рази більше поліфенолів ніж у зеленому чаї, а їх антиоксидантна активність набагато вища, ніж у вітамінах C, E та каротині; ладанник також містить у 20 разів більше антиоксидантів, ніж свіжовичавлений лимонний сік
Склад: висушене листя ладанника середземноморського (Cistus Creticus)
Спосіб вживання: 1 ч. л. (1,5 г) залити 300-400 мл окропу, накрити, наполягати 10 хвилин, а потім процідити; щоб посилити лікувальний ефект поліфенолів, можна додати кілька крапель лимонного соку.
Дозування: 2-3 рази на день через 2 години після їди; чай запарювати в кількості для одного прийому та відразу вжити; вживати дрібними ковтками.
Зберігання: при кімнатній температурі, уникати потрапляння прямих сонячних променів, вологості.
Вага | 50 г |
Країна виробник | Угорщина |
Бали | 5 |
Чай Ладанник отзывы
Оставьте отзыв об этом товаре первым!