Кофейний напій Пегага
Показання до застосування:
- підвищені розумові навантаження
- підвищений артеріальний тиск
- підтримка роботи серцево-судинної системи
- підвищений рівень холестерину в крові
- для поліпшення кровообігу
- чутливість до кофеїну
- для максимальної продуктивності
- підтримка роботи травної системи
- для нормальної роботи та функціонування кишечника (в т.ч. товстої кишки)
- для поліпшення роботи мозку
- для підвищення рівня енергії та життєвої сили
- для стабілізації настрою
- для покращення пам'яті
- для усунення статевої слабкості
- для профілактики раку
- для уповільнення старіння організму
- для покращення обміну речовин
- для виробництва здорових гормонів
- при цукровому діабеті
- якщо підбадьорливий ефект класичної кави негативно позначається на вашому організмі
- якщо ви випиваєте більше 3-4 чашок кави на день заради смаку і характерного аромату кави, але також хочете захистити своє здоров'я
- якщо ваш образ життя включає в себе всі принади звичайної кавової церемонії, але міцність класичної кави - це вже для вас тягар
- якщо вам хочеться «попити каву» ввечері, але ви не можете спокійно спати через бадьорячу дію звичайної кави
- усім тим, хто не може пити каву по стану здоров'я (проблеми з тиском, шкірою, судинами, чутливість до кофеїну і т.д.), але раніше він любив насолоджуватися кавою і капучіно
Характеристика:
- освіжаючий напій зі смаком трав'яного капучіно, який пропонує споживачам особливий світ приємного кавового смаку між класичним смаком кави та шовковистим ароматом капучино
- це високоякісна кавова гуща, виготовлена з кращих кавових зерен арабіки, обсмажених до злегка коричневого кольору, змішаних з екстрактом лікарської рослини пегага (готу-кола), вирощеної в ідеальних умовах і приправленої невеликою кількістю нерафінованого коричневого цукру
- м'який, шовковистий смак забезпечує ідеальна пропорція вершкової речовини, отриманої не з молока, а з рослин
- вміст кофеїну 16%
- в напої переважає лікарська рослина пегага, що дозволяє насолодитися всіма принадами церемонії розпивання кави традиційним способом
- розробники продукту поставили собі за мету перетворити цінні поживні речовини, що містяться в траві, в напій, який сподобається і часто вживатиметься людьми, чутливими до кофеїну та його побічних ефектів
- кава Пегага, користується великою популярністю незалежно від віку, а її регулярне вживання, крім насолоди ароматом кави, ще й сприяє збереженню здоров'я.
Без консервантів, жирів і холестерину
Лікарська рослина пегага (центелла азіатська):
- позитивно впливає на органи дихання і травлення
- покращує кровообіг і підвищує його ефективність
- очищає кров від токсинів
- знижує високий артеріальний тиск
- знижує негативні наслідки високої температури навколишнього середовища
- стимулює роботу серця, нирок, печінки та центральної нервової системи
- усуває статеву слабкість
- містить невеликий відсоток кофеїну, який сприяє клітинному метаболізму, посилює гідроліз жирів і виділення адреналіну
- використовується як загальнозміцнюючий засіб, що стимулює центральну нервову систему і серцеву діяльність
- лікарська рослина пегага - це харчова добавка, яка вживається малазійцями протягом багатьох століть: у перекладі з малайської пегага означає любов до людей
- вона використовувалася протягом багатьох століть у системах традиційної індійської та китайської медицини
- її здатність загоювати рани і покращувати психічний стан людини привело рослину до широкого використання
- вона також має репутацію активізатора розумової діяльності (її народна назва - їжа для мозку), допомоги при ряді системних захворювань, таких як високий кров'яний тиск, ревматизм, тиф і нервові розлади
- у Аюрведі центеллу азіатську або пегагу називають мандукапарні (Mandukaparni), вона є однією з основних лікарських трав і використовується в аюрведичній медицині для поліпшення пам'яті, загоєння ран, при діурезі, підвищенні концентрації уваги, а також як антистресовий засіб. ; крім того, століттями його використовували для лікування печінки та нирок
Склад: мелена кава арабіка першого сорту, екстракт пегаги (центели азіатської), коричневий нерафінований цукор, крем немолочного походження
Спосіб споживання:
- закип'ятіть 150 мл високоякісної чистої води або мінеральної води до кипіння і перелийте в елегантну чашку кави
- обережно відкрийте пакетик Pegaga Coffee і вилийте вміст у чашку, повну гарячої води.
- після цього ретельно розмішайте гарячий напій, нахилившись над склянкою і уважно вдихаючи його чарівний аромат.
- гурмани можуть прикрасити напій невеликою кількістю молочної піни чи шоколадної пудри.
Упаковка | 12 пакетиков по 22 г |
Країна виробник | Малайзія |
Бали | 17 |
Кофейний напій Пегага отзывы
0 | ||
0 | ||
0 | ||
0 | ||
0 | ||
2 |
-
Очень удобно
Ольга, Киев 15 april 2013 22:31Кофе Пегага удобно всегда носить с собой в сумочке, его легко заварить на работе или в любом другом месте, где есть кипяток.
Причем, дозировку я выбираю по своему самочувствию. Обычно мне пачки хватает на три порции. Бодрящее действие ощущаю сразу же. -
Запоры.
Оксентюк Татьяна, врач - офтальмолог выс 01 november 2010 19:34Кофе Пегага помимо прекрасных вкусовых качеств очень хорошо регулирует работу желудочно-кишечного тракта. Дает прекрасный эффект при запорах, особенно связанных с нервными перегрузками